Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu ratează meciul cu BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.11.2018

vlad moldoveanu sibiu u bt cluj

Vlad Moldoveanu a suferit o fractură de stres și este indisponibil pentru perioada următoare. Internaționalul va rata Derby-ul Transilvaniei”, pe care echipa lui, U BT Cluj-Napoca, îl va susține astăzi (16.11) pe terenul lui BC CSU Sibiu de la ora 18:00. Vlad Moldoveanu a lipsit și la meciul din etapa trecută, când U BT Cluj-Napoca a reușit să se impună în fieful campioanei României.

Tudor Costescu, antrenorul principal al echipei naționalei României de baschet masculin, a anunțat de ceva vreme că Vlad Moldoveanu va fi indisponibil și pentru fereastra din noiembrie a primei reprezentative, care va întâlni Kosovo în FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers.

De la revenirea la U BT Cluj-Napoca, Vlad Moldoveanu a bifat 4 prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin și are medii statistice de 10.5 puncte, 4.0 recuperări și 1.8 pase decisive în 26 de minute petrecute pe parchet pentru 8.0 la eficiență.

Un singur sezon a mai jucat Vlad Moldoveanu în România, în sezonul 2016/2017, când a câștigat toate cele trei trofee pe plan intern cu U BT Cluj-Napoca. În total, Moldoveanu are 39 de meiciuri jucate în LNBM cu cifre statistice de 15.0 puncte, 5.5 recuperări și 2.4 pase decisive.

Prin absența de pe parchet de la meciul cu BC CSU Sibiu a lui Vlad Moldoveanu nu vom avea o partidă cu un „trash talk” așa cum îi promitea lui Ionuț Georgescu la startul sezonului, atunci când acesta a fost numit oficial în poziția de team manager la formația sibiană. Discuția a fost una cu iz de glumă între cei doi, la o postare în social media a lui Ionuț Georgescu prin care își anunța mutarea la Sibiu.

vlad moldoveanu sibiu u bt cluj

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Gluma sau nu
    atat papusel cat si Georgescu au in sange circul asta ieftin !

    cu 5 ani în urmă (16.11.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      mitici
      cu accentul pe al doilea "i", bineinteles :))

      cu 5 ani în urmă (16.11.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!