Stiri

Vlad Moldoveanu va juca finala campionatului din Polonia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.05.2015

PGE Turow Zgorzelec a obținut calificarea în finala campionatului din Polonia după ce s-a impus și în meciul 4 al seriei semifinale cu Energa Czarni. După ce a cedat primul meci pe teren propriu, campioana en-titre a Poloniei a câștigat trei jocuri la rând, dintre care două au fost obținute în deplasare. În ultimul meci, echipa lui Vlad Moldoveanu a trecut cu 79-76 de Energa Czarni și astfel are șansa să-și apere titlul cucerit în stagiunea precedentă.

În meciul 4, Vlad Moldoveanu a jucat 12 minute și a totalizat 2 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Internaționalul român nu a reușit să marcheze din acțiune, ratând o aruncare de la 2 puncte și alte trei aruncări de la 3 puncte, punctele sale venind în urma a 2/2 de la libere. Vlad Moldoveanu a înregistrat un index al eficienței de 6 unități.

Pentru internaționalul român, aceasta este cea de doua finală consecutivă pe care o va disputa. În sezonul 2013/2014, Vlad Moldoveanu a câștigat campionatul Estoniei pe când juca în culorile lui BC Kalev/Cramo.

Pentru Energa Czarni, cel mai bun jucător de pe parchet a fost Kyle Shiloh, fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș. Americanul a terminat confruntarea cu 22 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. În 33 de minute petrecute pe parchet, Shiloh a marcat 7/10 de la 2 puncte, 2/4 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere, pentru un index al eficienței de 26 de unități.

PGE Turow Zgorzelec va juca în finală contra lui Stelmet Zielona Gora, echipa care a trecut cu 3-0 la general de Rosa Radom. Primul meci al finalei este programat pe 28 mai, echipa lui Vlad Moldoveanu fiind formația care beneficiază de avantajul terenul propriu.

foto: ksturow.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!