Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu va sta departe de terenul de baschet pentru încă trei luni

David Istrate

David Istrate
20.12.2018

U-BT Cluj-Napoca a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că Vlad Moldoveanu suferă de hepatită de tip A și va fi nevoit să stea pe tușă pentru încă trei luni. Baschetbalistul de 30 de ani se afla foarte aproape de revenirea pe teren după o pauză pricinuită de o fractură de stres suferită de acesta în urmă cu aproximativ două luni.

Vlad Moldoveanu a revenit în această vară la U-BT Cluj-Napoca, formație alături de care a câștigat titlul, cupa și supercupa în urmă cu doi ani. În sezonul precedent, internaționalul român a evoluat în Turcia la Demir Insaat, acolo unde a suferit o accidentare gravă care l-a ținut departe de teren pentru aproximativ 6 luni. După un proces lung de recuperare, fostul căpitan al naționalei a intrat din nou pe parchet în maieul lui U-BT Cluj-Napoca, însă a jucat doar 6 partide. A urmat o nouă accidentare pentru Vlad Moldoveanu, care l-a făcut să rateze atât acțiunile echipei naționale, cât și întreg turul de campionat.

Conform paginii de Facebook a clubului clujean, Moldoveanu se afla foarte aproape de momentul revenirii pe teren, acesta urmând să aibă loc la începutul anului următor. Din păcate însă pentru sportivul de 2.08, acesta a suferit o nouă problemă medicală, fiind diagnosticat cu hepatită virală de tip A. Iată ce a declarat Vlad Moldoveanu după aflarea acestei vești:

„Îmi pare extrem de rău că nu pot fi alături de băieți în următoarea perioadă. Știam că perioada mea de recuperare este aproape gata și eram fericit că voi reveni pe teren dupa ce și așa a fost un an greu pentru mine, presărat de accidentări. Din păcate a venit și această veste care m-a îngenuncheat puțin. Acum sunt extrem de concentrat pe ce am de a face pe a fi sănătos și a putea reveni pe parchet în culorile alb-negru. Perioada următoare mă voi concentra pe sănătate și voi fi cu sufletul și mintea alături de băieți și de toată suflarea “U”!, conform site-ului oficial al clubului clujean u-bt.ro.

Perioada de recuperare pentru Vlad Moldoveanu va fi de 3 luni, acesta urmând să se reîntoarcă cel mai probabil la finalul lui martie, respectiv începutul lui aprilie.

*foto: Manases Sandor

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Nașpa
    Multă sănătate și refacere rapidă.

    cu 5 ani în urmă (20.12.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    al doilea "mandat"
    Cam cu ghinioane pt VM la U. Deocamdata mai mult a incurcat decat a ajutat. Sper ca si va lua revansa in play off.

    cu 5 ani în urmă (20.12.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    Inca un extra-transfer la U? Doar Torok, Easley si Washburn nu o sa faca fata. Sau poate Kalnicenko o sa primeasca mai mult minute.

    Multa sanatate si o recuperare cat mai rapid!

    cu 5 ani în urmă (20.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      .
      rapida*

      cu 5 ani în urmă (20.12.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    ...
    Multa sanatate!

    cu 5 ani în urmă (21.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!