Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Negoițescu a ajuns în curtea celor de la SCM U Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.06.2015

Tânărul baschetbalist Vlad Negoițescu este noul jucător al formației SCM U Craiova, după ce în stagiunea precedentă a ieșit campion național alături de CSU Asesoft Ploiești. Negoițescu a evoluat în LNBM doar pentru Asesoft, însă odată cu înscrierea echipei prahovene în liga secundă, acesta a luat drumul Olteniei. 

În cinci sezoane bifate pe prima scenă a baschetului românesc, pivotul român a totalizat în cele 63 de meciuri jucate, 179 de puncte, 106 recuperări, 21 pase decisive, 22 intercepții, 20 mingi pierdute și 14 capace, totul pentru un indice la eficiență de 255 de unități. Toate aceste cifre au fost contabilizate în peste 470 de minute petrecute pe suprafața de joc. 

Totodată, pe lângă transferul lui Vlad Negoițescu, SCM U Craiova a reușit să bată din nou palma cu Cătălin Petrișor, fundaș care în ediția trecută de campionat a fost căpitanul oltenilor. În sezonul 2014-2015, Petrișor a acumulat medii de 2.8 puncte, 0.6 recuperări, 0.9 pase decisive, 0.1 intercepții, 0.8 mingi pierdute și 2.0 la eficiență, totul în 10:05 minute jucate pe meci. 

SCM U Craiova este în tratative cu alți trei baschetbaliști români, respectiv Adi Tudor, Andrei Căpușan și Ionuț Drăgușin. Transferul lui Adi Tudor este momentan în impas, cu Andrei Căpușan se negociază, iar Drăgușin are șanse mari să revină în Bănie dacă Steaua CSM EximBank va bate palma cu un alt multiplu campion al României, Cătălin Burlacu. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    LUSTRAGII !!!!!!
    Pana in prezent "avem semnati " numai LUSTRAGII, care vor freca cu succes banca de rezerve. Apropo ANTRENOR avem ???

    cu 8 ani în urmă (18.06.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe robert13:

      si echipa ?
      dar noi mai avem jucatori sa formam o echipa ? in afara de negoitescu si petrisor mai este vreun jucator sub contract ?

      cu 8 ani în urmă (18.06.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    buni
    Sunt f buni jucatorii.erau buni pt pitesti.nu stiu ce jucatori romani or mai fi liberi sa aducem si noi

    cu 8 ani în urmă (18.06.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Jucatori liberi sunt (Karpelesz, Vlaicu, Torok, Stanescu, Corpodean, ...). Cred ca acum au si pretul mare, doar s-a bagat regula cu jucatori romani pe teren

      cu 8 ani în urmă (19.06.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!