Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Negoițescu: „Apreciez o sală plină indiferent de cum tratează echipa mea”

David Istrate

David Istrate
31.05.2018

Ziua de miercuri a adus cu sine reeditarea finalei de anul trecut într-un nou duel cu o miză extraordinar de ridicată și anume calificarea în ultimul act al acestui sezon. Prin urmare, tensiunea jocului a fost resimțită pe întreaga durată a partidei și la toate nivelurile, provocând reacții energice din partea ambelor tabere.

Fluierul final a găsit-o pe formația bucureșteană învingătoare, echipă ce a reușit să își controleze emoțiile mult mai bine. Imediat jucătorii și staff-ul Stelei au început celebrarea pe parchetul sălii polivalente, sub privirile a 5000 de suporteri ai lui U-BT Cluj-Napoca, care și-au încurajat echipa de la început până la final. După acest moment, Vlad Negoițescu, vicecăpitanul trupei lui Toijala, a oferit aplauzele sale fanilor clujeni, însă aceștia au considerat actul jucătorului stelist drept unul făcut în batjocură. La fel a fost văzut acest salut și de către Branko Cuic, managerul echipei clujene, care s-a îndreptat înspre Negoițescu și l-a împins pe acesta. La acest conflict s-au alăturat rapid Nandor Kuti și Claudiu Man, preparatorul fizic. Din fericire, veteranul lui U-BT, Aleksandar Rasic și președintele Stelei, Virgil Stănescu, au intervenit imediat și au calmat spiritele.

 Contactat de site-ul nostru, Vlad Negoițescu a oferit o declarație în care a explicat întâmplarea din perspectiva sa.

 „Și când am pierdut primele două meciuri am aplaudat la finalul fiecăruia. Apreciez publicul din toată țara care vine la meciuri, mai ales că noi nu suntem privilegiați să avem mii de oameni în tribune. Nu am înțeles o secundă reacția lor, mai ales că unii au fost jucători. Să înjuri ca la ușa cortului pentru că am aplaudat suporterii lor mi se pare total deplasat. Nu a fost absolut nimic tendențios sau ceva de genul, chiar dacă galeria lor ne-a înjurat tot meciul. Apreciez o sală plină indiferent de cum tratează echipa mea.”

 În continuare, evenimentele au decurs fără niciun incident și atmosfera s-a liniștit.

 CSM Steaua Eximbank București va debuta în finală luni, 4 iunie, de la ora 20:00, pe terenul lui CSM CSU Oradea.

*Foto: Facebook CSM Steaua

10 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Erata
    ...vă rog corectati - luni, 04 iunie, ora 20.00...

    cu 5 ani în urmă (31.05.2018)
    • Eduard Popa:

      Corectat
      Multumim. :D

      cu 5 ani în urmă (31.05.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    apai
    nu stiu ce sa zic, Vlad Negoitescu. Ori nu stii tu destul sport si comportament adecvat/neadecvat, cutume intr o astfel de situatie, ori esti atat de nobil incat nu te intelege nimeni. Adica obiectiv vorbind, dupa ce aia scandeaza de mai multe ori pe durata meciului m@#e Steaua iar tu la final te duci chiar spre ei si aplauzi, zi mi si mie, pare un gest sincer de apreciere (ca ai fost injurat pe parcursul meciului) sau pare o batjocura la adresa galeriei? Eu zic ca 99 din 100 de romani (sic) care au mai dat in viata lor pe la un stadion sau pe la o sala de sport o interpreteaza drept sfidare, mai ales avand in vedere ca toata lumea era dezamagita dupa finalul de meci. Ah, sa faci salutul in terenul propriu (mijlocul e a echipei gaza) si apoi din acel loc sa saluti publicul, daca chiar ti a placut asa mult, sa zicem ca e un gest ok. Dar sa pretinzi intelegere si ca ai vrut sa fii fair play cand mergi si aplauzi in fata galeriei care te a injurat pe parcursul meciului...is doua variante: ori o faci pe...ori esti...

    cu 5 ani în urmă (31.05.2018) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    ))))))))
    Asta e acel spirit al U???? Of of of, ce rau imi pare de voi. ))))) Incercati si voi cu Petricevici antrenor la baieti, poate cine stie...

    cu 5 ani în urmă (31.05.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Azi ..
      Ai ascultat imnul păcii? Ala al verzilor:) primăria voastră pentru cat timp mai are bani pt sport?

      cu 5 ani în urmă (31.05.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      ....
      Atata timp cat suntem noi sanatosi o sa aibe.Doar e din impozitul nostru. Mai contribuim si la ajutorul sobolanilor.

      cu 5 ani în urmă (31.05.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    gogosi pe ruta Asesoft-Steaua
    Nu suntem chiar naivi asa ca explicatiile "veteranului" multiplu campion cu Asesoft ne fac sa zambim! Asta nu inseamna ca gestul secundului Cuic pe care l-am vazut la TV sarind la beregata nefericitului Negoitescu poate fi scuzat: doi marlani pe terenul de baschet, unul actual jucator-mare-campion, altul fost jucator-actor actualmente antrenor-zburator-nesatisfacator. Doi indivizi certati cu bunul simt, pe care nu ne face placere sa-i vedem pe teren si cu atat mai putin la noi in Sala. Pe de alta parte pare sa fie un fel de natura a lucrurilor sa apara mereu personaje-problema in jurul oricarei echipe, personaje detestabile de catre publicul spectator. La Steaua e mai simplu, detestarea lor survine doar in deplasare deoarece nu au spectatori!

    cu 5 ani în urmă (31.05.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    sinceritate
    Vai de mine cata sinceritate!!! Te credem pe cuvant, stai linistit.

    cu 5 ani în urmă (31.05.2018)
    • CSA Steaua București edmond_dantes:

      .
      Deci tot el e de vina, in timp ce comportamentul celor care au injurat Steaua tot meciul este acceptabil :)

      cu 5 ani în urmă (31.05.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Dacă și Negoițescu e jucator...atunci o lăsăm în sărăcie de treaba.Ce-i drept la Cluj publicu e frumos fată de Steaua cu 10 oameni la meci într-o sală vai steaua ei.

    cu 5 ani în urmă (01.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!