Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Negoițescu: ” Cred că am jucat cel mai bun baschet al nostru din acest sezon”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
13.04.2018

Jucătorul steliștilor a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre parcursul echipei sale în top 6 și despre duelul contra U-BT din această seară.

”Cred că am jucat cel mai bun baschet al nostru din acest sezon. Important e ca echipa și jocul să aibă traiectorii ascendente și să nu scădem ritmul impus.”, a declarat stelistul despre performanțele obținute de ”militari” în meciurile tur din cadrul top 6.

Întrebat despre ritmul alert al jocurilor din top 6, acesta a spus că ”personal mi se pare mai bine ca echipele să joace decât să se antreneze. Cred că majoritatea jucătorilor sunt de acord cu mine când spun că este mai ușor, chiar dacă este un consum fizic foarte mare. Cred că faptul că avem poate cea mai lungă rotație din campionat ne ajută foarte mult, iar străinii noștri sunt la un nivel foarte ridicat, așa că și rotația acestora este foarte importantă în economia energiei echipei.”

Negoițescu a prefațat duelul contra celor de la U-BT Cluj-Napoca: ” Va fi cel mai dificil meci cel de vineri. Așa cum știe toată lumea, deja de la începutul acestui Top 6 fiecare meci este practic cel mai important. Știm că nu am excelat în deplasare în acest sezon, totuși încet, încet începem să arătăm că o echipa care vrea să câștige campionatul, iar pentru asta trebuie să câștigăm în deplasările importante.”

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 25 de ori, iar U-BT conduce detașat cu scorul de 17-8.

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Steaua se va disputa vineri, 13 aprilie, în sala Horia Demian din Cluj-Napoca de la ora 18:00 și va fi transmis în direct pe DigiSport 4.

*foto: Cătălin Soare

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    jucator autohton
    Daca renunti la cetatenia romana nu cred sa mai ai ocazia sa declari ceva despre LNBM. 😉

    cu 6 ani în urmă (13.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!