Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladan Vukosavljevic: „Am arătat că suntem o echipă care merită respectată”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
03.05.2019

Vladan Vukosavljevic: „Am arătat că suntem o echipă care merită respectată”

vladan vukosavljevic timisoara craiova

SCM Timișoara a învins fără mari emoții pe SCM U Craiova, scor 96-78, în meciul patru al seriei din primul tur de playoff și duce duelul în meciul 5.

Cel mai bun jucător al Timișoarei a fost pivotul Vladan Vukosavljevic. Acesta s-a arătat extrem de mulțumit de victoria obținută de echipa sa:

„Am arătat că această echipă are caracter și am arătat că suntem o echipă care merită respectată. A fost o victorie bună în această seară. Am avut un nivel al energiei ridicat pe tot parcursul partidei și vom merge cu optimism la Craiova să câștigăm meciul 5. Mereu este o luptă dură sub panou, dar astăzi am avut mai multă inspirație și am câștigat meciul. Cu acest tip de energie vom avea șansa să câștigăm și partida decisivă”, a spus Vladan, la sfârșitul partidei.  

Vukosavljevic a strâns în meciul 4 26 de puncte, cu 11 recuperări și 2 pase decisive. El a avut 6/9 de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte și 5/8 de la libere, totul pentru +33 indice al eficienței.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!