Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladan Vukosavljevic, non-factor în cel mai important meci al sezonului pentru Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.05.2019

Vladan Vukosavljevic, non-factor în cel mai important meci al sezonului pentru Timișoara

SCM Timișoara a părăsit lupta pentru medalii în Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2018/2019 și va continua în duelurile de clasament, după ce a cedat în meciul 5 al seriei din primul tur de playoff cu SCM U Craiova, scor 67-62.

În această partidă Vladan Vukosavljevic, cel mai important jucător al bănățenilor din acest sezon, a avut un aport mai mult decât scăzut. Pivotul sârb a încheiat partida cu minus la eficiență și și-a trecut în cont doar 4 puncte și 3 recuperări. Vukosavljevic a jucat doar 16 minute în Bănie și a terminat cu 2 din 6 de la 2 puncte, 0 din 3 de la 3 puncte și 0 din 2 de la linia de libere. Gigantul sârb a comis și un turnover și a terminat cu -3 la eficiență și -6 la capitolul „+/-”.

Cristian Bota l-a ținut pe bancă în sfertul patru pe Vladan Vukosavljevic. Antrenorul a apelat la pivotul sârb în ultimele două minute ale meciului, înlocuindu-l pe Cătălin Baciu, cel care a terminat benzina. Imediat după ce a intrat pe teren, Vukosavljevic a beneficiat de două aruncări libere la scorul de 60-58. Le-a irosit pe ambele iar la celălalt panou Troupe a marcat o triplă prin care s-a făcut practic diferența în meciul 5 din prima rundă de playoff dintre Craiova și Timișoara.

Pentru Vukosavljevic a fost cel mai slab meci din seria cu Craiova. În meciul 4 sârbul a totalizat 26 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive și 33 la eficiență. În primele două meciuri el a terminat cu peste 10 puncte, iar în meciul 3 a reușit doar 3 puncte.

În acest sezon, Vladan Vukosavljevic a bifat 28 de prezențe pentru SCM Timișoara în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii statistice de 16.8 puncte, 7.6 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 17.3 la eficiență.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Trist
    Adevărul e că nu avem toate detaliile, dar ceva e putred. Nu am avut nici o problemă în a spune de ce nu îmi place acest jucător, dar nu asta e valoarea lui. Chiar și fără chef de joc, ar fi trebuit jucat azi un pic mai mult, dacă nu pentru altceva, măcar pentru a-l avea pe Baciu pe final, că bietul nu cred că a mai jucat atâtea minute pe meci de la juniori... În fine, poate prinde Bota un nou acces de curaj și ne spune ce și cum... Singurul lucru pozitiv e că nu trebuie să îl mai văd anul ăsta pe maestrul Tritoiu.

    cu 4 ani în urmă (06.05.2019) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    Vuko
    Nu am inteles nimic din jocul de azi.Am fost convins ca vom castiga chiar daca in unele momente(care chiar au contat) americanii jucau doar pentru ei nu pentru echipa.
    Cu Vuko totul s-a rupt de la meciul pierdut cu Dinamo ceva acolo nu a fost ok,acolo s-a rupt echipa(si nu e vorba de bani)dovada si plecarea lui Kevin.Sper sa vina cineva cu explicatii si demisii

    cu 4 ani în urmă (06.05.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Cu el s-a intamplat ceva mai devreme de esecul din cupa.
    Spre exemplu in meciul de la Sibiu... Tin minte ca Timisoara reusise un meci foarte bun pana la pauza, dupa aceea au fost de nerecunoscut, erau foarte nervosi, isi reprosau mereu cate ceva, mai sa se bata intre ei. Si atunci Vuko a avut un meci foarte slab, a ratat mult, si-a luat o gramada de capace de la pivotii nostri. Am impresia ca are un conflict cu conducerea si joaca atunci cand are chef.

    cu 4 ani în urmă (07.05.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Mda...
    Destulde pertinente opiniile...Chiar si ,,obez,, si ,,batran,, el are valoare mare. Nu oricine joaca la Crvena zvezda ! S-o fi saturat...de noi, de Timisoara ?

    cu 4 ani în urmă (09.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!