Stiri

Vladimir Arnautovic: „Am întâlnit o echipă a Valenciei în mare formă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.01.2015

CSU Asesoft Ploiești a suferit o înfrângere destul de categorică în fața Valenciei, în etapa cu numărul 4 din faza Last 32 a EuroCup. Campioana României s-a înclinat pe teren propriu cu scorul de 84-100. La finalul partidei, tehnicianul ploieștenilor, Vladimir Arnautovic a vorbit despre această partidă. „Dado” consideră că partida s-a rupt încă din primul sfert când ibericii au jucat senzațional și au reușit să marcheze 42 de puncte:

„Am întâlnit o echipă a Valenciei în mare formă și dornică să șteargă impresia lăsată fanilor proprii în urmă cu o săptămână. Spaniolii au prins o zi excelentă la aruncările din acțiune, în special în primul sfert, când s-a și făcut diferență. Celelalte secvențe ale jocului au fost mult mai echilibrate, am încercat să alergăm după adversarii noștri, dar la un asemenea nivel, împotriva unei asemenea echipe, este aproape imposibil să revii de la 10-15 puncte”.

foto: Răzvan Păsărică (fotoreporter Total Baschet)

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Slab Antrenorul
    Dado nu a stiut sa aseze echipa in aparare...iar la apararea in zona Valenciei ii intra tot de afara...greseala lui. Oricum, meci frumos iar sala chiar a fost plina de data asta.

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Pot
    Pe dinafara. Nu trebuia bagat. A stat minute bune in teren degeaba, era ca o gaina fara cap, asa se invartea. Era clar ca nu avea timp sa se acomodeze...

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    care zona?
    Poate ai fost la alt meci. Asesoft nu a început cu apărare în zonă, ci om la om. Iar spaniolii au avut 8 din 9 sau cam asa ceva de la 3 puncte în primul sfert. Diferenţa de valoare a fost evidentă, nu poţi face minuni cu 7-8 jucători plătiţi cu maxim 100.000 de dolari pe an, când joci cu o echipă ce se bazează pe 9-10 superjucători cu contracte de sute de mii de euro. Indiferent de tactică, cei de la Valencia câştigau azi, pentru că au luat meciul în serios, nu ca în urmă cu o săptămână, când au fost relaxaţi.

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexknicks :

    Diferenta a fost facuta de jucatori
    Nu stiu daca lui Dado i se poate reprosa ceva pentru acest meci in mod particular, poate doar incapacitatea de a-l disciplina pe Mohammed, dar asta nu-i o problema pe care s-o poti regla intr-un singur meci... mai ales cand nu ai alternativa pe banca sa-i limitezi minutele americanului. Oricum, echipa a aratat mult mai bine decat la meciul cu Lokomotiv, cand eficienta cumulata a fost de 45. Cu rusii, echipa a aratat blazare, lipsa de vlaga, de atitudine... La meciul de aseara, echipa a avut totusi o eficienta totala de 96, ceea ce nu-i deloc rau impotriva detinatoarei trofeului care ar avea mult de pierdut daca ar rata calificarea comparativ cu Asesoft. Jucatorii Asesoftului chiar s-au luptat. In aceste conditii, cand ai in lot jucatori precum Ribas, Sato, Martinez, n-au cum sa nu faca diferenta intr-un astfel de meci...

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    meci senzational
    Sunt perfect de cord cu voi (mmstoica11 & alexknicks), Asesoft a facut maxim posibil cu lotul avut la dispozitie iar Valencia a jucat cu noi pe viata si pe moarte prinzand si o zi deosebit de buna. Nu putem fi decat mandrii de modul in care a jucat Asesoft, cu siguranta ca acum spanioli stiu acum cine este si nu va mai subestimata in viitor. Felicitari tutror care au fost aseara in sala Olimpia!

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    scorul
    in ciuda scorului, Asesoft chiar au jucat bine, la ce zi a prins Valencia putea bate orice echipa din euroliga

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!