Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Va fi un meci foarte greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.10.2014

CSU Asesoft Ploiești revine în LNBM cu o partidă împotriva Stelei CSM. Despre acest meci ne-a vorbit într-o declarație, antrenorul ploieștenilor, Vladimir Arnautovic. Tehnicianul sârb se așteaptă la un meci extreme de dificil în capital datorită faptului că Steaua CSM a avut mai mult timp al dispoziție pentru a pregăti acest meci:

„Va fi un meci foarte greu, mai ales pentru noi, există o oboseală mai ales după atâtea deplasări și meciuri grele. Steaua a avut timp destul să pregătească acest meci, față de noi care azi am început să pregătim acest meci și cum ar veni avem o zi și jumătate să ne pregătim pentru Steaua. Din aceste motive aștept un meci foarte greu, o echipa Steaua foarte motivată. Cunosc jucătorii, cunosc antrenorul și zic că o să fie un meci greu. Cum am zis și mai înainte, avantajele Stelei sunt timpul de odihnă, timpul de pregătire a meciului și o motivație în plus dată de faptul că joacă pe teren propriu. Dar personal cred că avem o echipă mai bună și sper să facem un meci la fel cum am făcut până acum atât în campionat dar și în EuroCup.”

Antrenorul campioanei a vorbit și despre jocul de sub panoul al Stelei și spune că este nerăbdător să vadă lupta dintre pivoți:

„Chiar sunt curios cum o să fie și cu noi. A arătat foarte bine sub cu BC Timișoara, la Timișoara, să zicem că a fost un meci bun dar a jucat ultimul meci cu U Cluj care, cu tot respectul pentru toată lumea, nu prea este o echipă competitivă pentru prima divizie. Și eu sunt curios cum vor juca sub panou, cu pivoții noștri care sunt mai buni decât pivoții de al BC Timișoara sau U Cluj.”

În final, Vladimir Arnautovic a spus că va miza pe Jarvis Hayes în partida cu Steaua CSM, pentru a-l integra mai repede în echipă:

„Bineînțeles că vom folosi meciul acest pentru că omul abia a venit și trebuie să se integreze. Hayes va fi în echipă sigur. El este un băiat, foarte deștept, foarte experimentat și foarte repede intră în schemele de joc și înțelege toată filozofia, așa că aștept un meci bun.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!