Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Victoria este foarte importantă pentru moral”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2014

CSU Asesoft Ploiești întâlnește în etapa a 8-a a LNBM pe Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul campioanei en-titre, Vladimir Arnautovic, a vorbit despre această confruntarea și despre importanță unui meci bun făcut de băieții săi:

„Este foarte important să câștigăm în fața Mediașului. Foarte important să recăpătăm o stare bună, o mentalitate de învingători, ar fi foarte bine, nu numai să câștigăm, ci și să prindem un meci foarte bun, un meci bun în apărare, un meci bun în atac. Totul pentru a avea o stare bună, o stare pozitivă înainte unui meci important în EuroCup, cu Rytas, unde vom încerca să facem ceva, chiar dacă e greu noi trebuie să fim foarte bine dispuși și cine știe.”

„Dado” consideră că orice echipă din LNBM poate surprinde și nu consideră că echipa sa este învingătoare dinainte:

„Eu am mai spus de o sută de ori, orice echipă din campionatul României este foarte puternică, prin faptul că fiecare are 6 străini, la fel ca și Mediașul iar ei joacă fără nici o presiune la noi și cu motivație mare, ca orice echipă. Hai să zicem că anul acesta U Cluj nu este echipa care să surprindă dar eu zic că orice echipă din restul de 11 poate să surprindă, așa că trebuie să fim foarte atenți, să jucăm jocul nostru și să strângem rândurile. Trebuie să facem un joc bun în apărare și să reparăm problemele pe care le-am avut iar victoria este foarte importantă pentru moral, pentru mai departe.”

În final, Vladimir Arnautovic a spus că echipa sa este puțin afectată de seria slabă dar speră că această perioadă să fi trecut:

„Normal că sunt afectați, orice înfrângere te afectează mai ales trei la rând din care două sunt în EuroCup dar totuși există oftică. Am avut ședințe, una chiar și astăzi, am avut analize și sper să ieșim din această criză care ne-a afectat puțin.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!