Stiri

Vladimir Arnautovic: “Vom întâlni cea mai puternică echipă din această grupă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.10.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre partida echipei sale din EuroCup. Tehnicianul sârb o vede pe Lietuvos Rytas drept cea mai bună echipă din Grupa E. Chiar și așa, Vladimir arnautovic consider că echipa sa are o șansă bună la victorie:

„Vom întâlni cea mai puternică echipă din această grupă, un mare club în Euroligă în ultimii ani, pentru care noi avem un mare respect. Noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, este primul nostru meci acasă și vom da tot ce avem mai bun pentru a dovedi că victoria din Rusia nu a fost un accident. Vom avea suporterii de partea noastră și dacă vom lua deciziile corecte, vom avea o șansă bună în acest meci.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!