Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Vom face tot posibilul să câștigăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.02.2015

CSU Asesoft Ploieşti joacă la Mediaş în faţa lui Gaz Metan în etapa cu numărul 21 din sezonul regulat la Ligii Naționale de Masculin. Echipa ploieșteană vine după două înfrângeri la rând în competiția internă iar antrenorul Vladimir Arnuautovic spune că este foarte important ca echipa sa să reintre într-o formă câștigătoare în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă:

„Este foarte important să revenim pe o pantă ascendentă. Vom face tot posibilul să revenim. Am pierdut două meciuri, avem în continuare probleme, nu știm încă ce se va întâmpla mai departe, avem și jucători accidentați dar vom face tot posibilul să câștigăm.”

„Dado” a vorbit și despre modul în care jucătorii și staff-ul Asesoftului au primit vestea retragerii lui Sebastian Ghiță:

„Pentru toți este un șoc și așteptăm niște chestii oficiale cu ceea ce se va întâmpla mai departe. Până atunci, noi ne antrenăm și ne vedem în continuare de treabă noastră.”

Întrebat despre echipa adversă, Vladimir Arnautovic i-a lăudat pe medieșenii și își dorește ca elevii săi să nu fie surprinși de jocul acestora:

„Este o echipă foarte bună care poate nu are o valoare extraordinar de mare dar joacă foarte bine. Surprinde prin mult curaj, mai ales acasă unde a făcut câteva meciuri senzaționale și noi trebuie să facem tot posibilul să nu ne surprindă.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!