Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Mihai: ,,Tragem cât se poate de tare”

Adela Ganea

Adela Ganea
04.04.2014

CS Farul Constanţa va da piept sâmbăta aceasta cu ”U” BT Mobitelco Cluj, pentru un ultim meci din acest sezon. Vladimir Mihai, jucător al echipei Farul Constanţa, a prefaţat duelul cu ardelenii, vorbind despre speranţele sale legate de acest meci.

,,Fiind ultima partidă din sezonul regulat, sperăm să facem un meci cât mai bun, să fim destul de competitivi pentru echipa clujeană. Au o echipă omogenă , joacă un baschet frumos şi eficient, sunt convins că vor fi montaţi, având în vedere că este ultimul meci din sezonul regulat pe care-l dispută în faţa propriilor suporteri şi trebuie să-i bucure vizual şi să-i atragă şi la meciurile ce vor urma pentru ei. Echipa noastă este pozitivă, indiferent că este sfârşit de sezon pentru noi, tragem cât se poate de tare şi sperăm ca ultimul meci să fie unul bun pentru noi ” , a declarat baschetbalistul pentru TotalBaschet.

Ultimul meci din sezon pentru CS Farul Constanţa, împotriva celor de la Mobitelco, va avea loc sub Feleac sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!