Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica: „Energia joaca agresiv, are individualități, dar noi ne vom juca șansele”

Dan Oancia

Dan Oancia
18.10.2014

BC Timișoara va fi în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin la primul meci cu adevărat în deplasare. Timișorenii se vor deplasa în Gorj, la Târgu Jiu, pentru a susține partida împotriva Energiei. Gorjenii au pierdut în prima etapă, desfășurată pe teren propriu, împotriva celor de la SCM U Craiova, iar etapa a doua o vor susține în 23 octombrie.

Bănățenii au până acum o înfrângere, pe teren propriu, contra echipei Steaua București, iar în jocul care s-a contabilizat ca fiind în deplasare, desfășurat în „casa comună” a Timbei și BCT-ului, aceștia au învins fără probleme. Baschetbalistul de pe Bega, Vladimir Tica, este foarte încerzător în șansele pe care echipa sa le are pentru a obține victoria, chiar dacă, după cum spune el, va fi foarte greu pe terenul celor din Gorj. „Ştim totul despre ei. Compun o echipă puternică, mai valoroasă decât sezonul trecut. Energia joacă agresiv, are individualităţi, se simte foarte bine pe teren propriu, dar pe de altă parte noi ne vom juca şansele. Vom încerca să speculăm punctele lor slabe şi să fim dinamici, aşa încât să câştigăm. Adversarii au un joc un pic ciudat şi este dificil să-i învingi, mai ales la ei acasă, dar noi suntem în creştere după jocul cu Timba şi simţim că putem face o figură frumoasă. Ar fi o victorie importantă”, a declarat Vladimir Tica înaintea plecării către Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!