Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica: “Ne așteptam să câștigăm acest meci dar am pierdut”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.11.2014

Vladimir Tica, jucătorul lui BC Timișoara, a oferit site-ului nostru o scurtă declarație după înfrângerea suferită de echipa sa în fața lui Gaz Metan Mediaș. Sârbul spune că startul prost de meci și jocul slab din defensivă a condus la acest insucces. Tica spune că se așteptau la o victorie la Mediaș dar acum trebuie să se concentreze pe meciul din etapa viitoare cu SCM U Craiova:

„A fost un meci pe care se presupunea că-l vom câștiga, ne-am pregătit pentru a câștiga acest meci dar după cum ați văzut, am început meciul foarte rău și totul a început de acolo. Când permiți să primești puncte ușoare, ai probleme. Am deschis meciul rău dar am revenit apoi, însă a fost prea târziu.

Apărarea, am jucat prost în defensivă și le-am permis să marcheze o mulțime de aruncări. Cum am mai spus, defensiva și startul prost de meci al nostru au făcut diferența.

Ne așteptam să câștigăm acest meci dar am pierdut. Meciul următor este acasă cu Craiova și acum trebuie să ne pregătim pentru acel meci.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!