Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica:”Sper că vom câștiga acest meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.12.2013

Pivotul muntenegrean, Vladimir Tica a vorbit despre partida pe care echipa sa, CSU Ploiești o va susține la Craiova, în ultimul meci al anului. Pivotul în vârstă de 33 de ani se așteaptă la un meci dificil, declarând următoarele:

„Meciul cu Craiova este ultimul nostru meci. Craiova în ultima perioadă a început să joace într-adevăr bine. Ne vom pregăti pentru ei și sper că vom câștiga acest meci. Acum nu știu prea multe despre noul lor jucător dar știu că Rade Dzambic nu va mai juca pentru ei. Deocamdată nu știm cine va juca și pe cinte trebuie să apărăm. Noi suntem însă pregătiți pentru oricine. Sper că vom avea un joc bun și să terminăm această jumătatea de sezon pe primul loc. Vom vedea.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Decent
    S-ar putea să câştigâm. Printre altele, Tica ar trebui să aibă o prestaţie decentă. Măcar la libere să depăşească procentajul ăla de gospodină de 50%.

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!