Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica: “Vom da tot ce avem mai bun pentru a câștiga”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.03.2014

Vladimir Tica, pivotul campioanei CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru site-ul nostru înaintea meciului cu U Mobitelco Cluj. Muntenegreanul știe deja că partida va fi una dificilă atât datorită rivalității cât și datorită situației din clasament. Totuși Tica este încrezător și consideră că echipa sa are o valoare mai ridicată:

„Ca în fiecare an meciurile dintre Asesoft și Cluj sunt mari derby-uri și mă aștept la un meci dificil, în special că este un meci important atât pentru noi cât și pentru ei. Acest meci ne poate da șansa de a termina pe primul loc așa că vom da tot ce avem mai bun pentru a câștiga. Nu va fi ușor, au o echipă bună dar cred că noi avem mai multă calitate și sper că vom câștiga acest joc.”

Întrebat unde crede că se echipa sa poate face diferența, pivotul a replicat:

„Trebuie să le anihilăm contraatacul și să-i atacăm. Trebuie să-i oprim pe Cuic și Darius, care sunt jucători buni, împreună cu Silvășan. Dacă vom reuși să-i oprim, cu siguranță vom câștiga meciul.”

foto:Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!