Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica la cea mai bună prestație stagională

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.11.2013

Vladimir Tica a reușit cea mai bună prestație stagională în victoria Asesoftului asupra Energiei Rovinari, scor 84-82. Muntenegreanul și-a completat seara cu o recuperare ofensivă din care a trimis mingea în coș pentru a stabili rezultatul final și totodată a adus victoria campioanei în exercițiu.

În 22 minute de joc, Tica a avut 7/11 la aruncările din acțiune și 5/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. El a bifat 5 recuperări (patru ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și un capac cu două posesii pierdute pentru un coeficient de 19 la eficiență. De notat că ex-iugoslavul a fost faultat de șapte ori în această partidă.

Tica a stabilit recorduri personale stagionale de puncte, eficiență, recuperări, recuperări ofensive, capace, minute, aruncări din acțiune și de la linia de pedeapsă respectiv faulturi obținute.

În șase meciuri disputate în actuala ediție de campionat, a 3-a pentru Tica în România, ex-iugoslavul are medii de 9.7 puncte, 2.8 recuperări, 0.7 pase decisive și 1.3 posesii pierdute pentru 7.8 la eficiență în 17:26 minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!