Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Tica, principalul remarcat de la BC Timișoara în meciul de la Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.03.2015

BC Timișoara a suferit a 10-a înfrângerea a sezonului în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a cedat cu scorul de 71-67 pe terenul campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești. În această partidă, cel mai eficient jucător al lui Dragan Petricevic a fost Vladimir Tica care și-a înfruntat fosta echipă.

Vladimir Tica a început partida ca titular pentru BC Timișoara și a contabilizat 27 de minute și 32 de secunde pe parchetul sălii Olimpia din Ploiești. El a adunat 12 puncte, 7 recupeări, un capac, o intercepție și un turnover. Cu 4/4 de la linia de libere, 4/8 de la 2 puncte și 0/1 de la distanță, Vladimir Tica a adunat un index al eficienței de 15 unități, cel mai ridicat din tabăra bănățeană.

Performanțe notabile de la timișoreni au mai avut: Zlatko Jovanovic 16 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări; Radenko Pilcevic 13 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări; Dalibor Persic cu 9 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive.

foto: BC Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!