Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Vuksanovic: „Încercăm să facem această serie cât mai lungă cu putință”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.04.2017

SCM U Craiova a cedat categoric primul meci al seriei din sferturile de finală cu U-Banca Transilvania Cluj, pierzând în fieful ardelenilor la 26 de puncte diferență, 74-100. Meciul 2 al seriei se joacă azi, 12 aprilie, tot în Sala „Horia Demian”, de această dată cu începere de la ora 20:00.

Vladimir Vuksanovic, tehnicianul formației craiovene, a recunoscut superioaritate adversarului, însă echipa sa încearcă să prelungească seria cât de mult se poate. 

„U-BT Cluj nu a fost prea puternică pentru noi în primul meci, a fost mai puternică decât noi de fiecare dată în acest sezon, știm cine sunt, care este valoarea lor. Clujenii sunt de departe principalii favoriți la cucerirea titlului național. De asemenea, nu avem o echipă așa tânără care să se poată bată cu formația din Cluj timp de 40 de minute. În primul meci am făcut tot ce am putut, însă știam ce ne așteaptă, trebuie să privim realist. Cu toate acestea însă noi încercăm să facem această serie cât mai lungă cu putință, vom vedea ce se va întâmpla. Repet, Clujul este cea mai bună echipă din ligă, pe calea asta vreau să-i felicit, iar noi încercăm să ne odihnim până la meciul doi și să fim pregătiți pe teren”, a declarat Vuksanovic. 

Disputa din această seară va fi transmisă în direct pe postul de televiziune DigiSport 3, imediat după primul meci al seriei dintre CSU Sibiu și BC Mureș, confruntare care va debuta la ora 20:00. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!