Stiri Cupa României Masculin

Vladimir Vuksanovic: „Consider că pentru noi cupa se încheie în această fază”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.01.2016

Vladimir Vuksanovic, antrenorul secund al lui SCM U Craiova, a vorbit după înfrângerea suferită de olteni în fața lui BC Mureș cu scorul de 89-70, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României. Tehnicianul sârb a fost spune că echipa sa a fost surprinsă de unii jucători ai Mureșului, însă principala problemă a echipei au fost accidentările lui Micic și Djurasovic:

„Am avut un plan de joc și am încercat să îl păstrăm. Știam că majoritatea jucătorilor de la Mureș pot înscrie dar unii jucători ne-au surprins, să fiu sincer. În orice caz, consider că pentru noi cupa se încheie în această fază. Ceea ce ne îngrijorează cel mai mult este faptul că pe parcursul jocului doi jucători s-au accidentat destul de grav. Aceste lucruri ne-au lovit destul de mult. Nu vreau să ascund faptul că Mureșul ne-a distrus la fiecare capitol al jocului dar trebuie să ne gândim la ce va urma.”

Vladimir Vuksanovic spune că echipa sa este ca și eliminată din cupă și nu vede cum ar putea întoarce soarta calificării, mai ales că se vor baza doar pe trei jucători străini:

„Am rămas cu doar 3 jucători străini. Să fim corecți va fi foarte greu. Trebuie să ne gândim însă la restul campionatului. Obiectivul nostru este să ajungem în playoff și până acum ne-am descurcat destul de bine pentru a fi acolo. Cu doar 3 străini va fi incredibil de dificil. Nu putem să ne gândim la cupă cu 20 de puncte deficit și cu doar 3 străini, să fim sinceri.”

foto: gds.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    I-auzi!
    "Bine" ca s-au accidentat jucatorii,ca altfel ii mancam cu bataia pe adversari,cam cum am facut-o si in campionat cu ei,si la Sibiu sau la Dinamo...Mai baieti,voi chiar nu aveti un strop de bun simt si rusine?Evident ca nu comparam baschetul romanesc cu cel sarbesc,dar nu suntem nici aborigeni ca sa ne oferiti sticle colorate pe post de perle!

    cu 8 ani în urmă (11.01.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Doi loseri!
    Sa vii sa faci declaratii asa de tampite in paralel cu apelul catre public sa vina la returul cu Muresul mi se pare o idiotenie. Ati plecat din postura de "lucky loser" ei bine, acum ati ramas ceea ce sunteti....niste loseri

    cu 8 ani în urmă (11.01.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Alessandro :

    Avem straini de baschet...
    Pe banca !!! Aici e problema ! Nu ca nu avem straini apti de joc ! Au ramas apti cei mai buni straini din lot, Pilcevic, Johnson si Bureau. Mai sunt Burlacu si Popescu, poate fi incercat Negoitescu pivot, insa mai sunt acolo Damian si Ciotlaus. Problema e ca nu are cine sa-i antreneze...

    cu 8 ani în urmă (11.01.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      Totuși...
      Bozovic e o pierdere importantă, la fel și Djurasovic. N-aș zice că sunt sub Pilcevic sau Bureau la momentul ăsta. Nu caut scuze antrenorilor, pentru că n-au, dar, din punctul meu de vedere, accidentările astea s-ar putea să ne coste participarea în play-off.
      Despre Popovic nu cred că mai sunt prea multe de zis, omul își arată limitele. La început apreciam calmul lui, în comparație cu Mandic. Acum îmi dau seama că aparența asta de om calm vine din lipsa de atitudine și idei constructive.

      cu 8 ani în urmă (11.01.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      Erată
      Accidentările n-au cum să ne ”coste” participarea în play-off, ele pot cauza ratarea participării în pley-off.
      Scuze pentru eroarea de exprimare.

      cu 8 ani în urmă (11.01.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!