Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Vuksanovic rămâne principal la SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
26.06.2016

SCM U Craiova merge pe calea continuității, așa că îl păstrează în funcția de antrenor principal pe Vladimir Vuksanovic. Acesta a semnat o prelungire a contractului pe încă doi ani, informează gruparea doljeană.

În vârstă de 38 de ani, Vuksanovic a ajuns în Bănie la începutul sezonului 2014/2015. El a fost secund al lui Andjelko Mandic, ocupând această poziție și în mandatul lui Oliver Popovic. Ulterior, odată cu despărțirea de Popovic, Vuksanovic a devenit principal.

“Vuka” a colaborat în finalul stagiunii precedente și cu Dragan Aleksic, fostul antrenor al lui Szolnoki Olaj. Alături de cei doi pe bancă, SCM U Craiova a ajuns până în prima rundă a Play-Off-ului, acolo unde a fost eliminată de către BC Mureș Târgu Mureș.

Până la ora actuală, oltenii nu au oferit nicio informație legată de efectivul de jucători. Totuși, trebuie reamintit faptul că Bogdan Popescu și Cătălin Burlacu s-au despărțit de echipa din sudul țării.

*Foto - Sportul Doljean

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    FELICITARI !!!!!!!
    Iata ca actuala conducere (ata cea de pe hartie, cat si cea din umbra - a se citi TOMA MARIUS) a reusit o lovitura de senzatie : semnarea pe doi ani CU CEL MAI SLAB "ANTRENOR" CE A ANTRENAT VREODATA IN LIGA NOASTRA. Ce-i drept ca pentru o astfel de performanta s-au straduit mult timp ( ne aducem aminte cat timp a mai stat parlitul asta de "antrenor"prin oras dupa incheierea sezonului, pentru a fi sigur ca mai prinde si el ceva de ciugulit).
    De cand a promovat aceasta echipa nu a avut niciun antrenor un contract pe doi ani. De ce oare celui mai slab antrenor de pana acum i se prelungeste contractul, si inca pe doi ani?
    Raspunsul este foarte simplu si anume: PARANDARATUL pe care il asigura atat el cat si o parte din jucatorii adusi pe filiera lui...

    cu 7 ani în urmă (30.06.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    ?
    Sunt curios ce "falanga sarba" ne aduce...

    cu 7 ani în urmă (03.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!