Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladislav Solopa înaintea meciului de la Oradea:„Trebuie să dăm totul pe teren”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.11.2015

Vladislav Solopa, jucătorul lui Gaz Metan Mediaș, a prefațat pentru Total Baschet partida din etapa a 10-a, pe care echipa sa o va disputa în Sala Antonio Alexe în fața lui CSM-U Oradea. Tânărul jucător al Mediașului așteaptă un nou meci greu pentru echipa, dar spună că o victorie a fi mai mult decât binevenită:

„Nu știu în ce drum o sa meargă meciul, ar fi bine să câștigăm, cred că avem șanse ,numai că trebuie să dăm totul pe teren.  Suntem realiști că nu o să fie ușor, Oradea în ultimii ani mereu are rezultate bune.”

Întrebat cât de greu e să treacă pe această perioadă în care Gaz Metan nu a mai câștigat de 6 meciuri, Vladislav Solopa a răspuns:

„Să știi că e greu, victoriile aduc energia și atmosfera bună. Încercam să ne ajutăm unul pe altul, nu lasăm capul jos.”

În final, Vladislav Solopa a fost întrebat de punctele ale orădenilor, iar el a avut următorul răspuns:

„Eu încă nu am jucat contra lor anul acesta, după ce am văzut cred că este o echipă mobilă și rapidă.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!