Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladislav Solopa:„Important este să ne facem jocul nostru”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.10.2015

Gaz Metan Mediaș se deplasează în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2015/2016 pe terenul lui BC Mureș. Despre acest joc a vorbit pentru site-ul nostrul jucătorul echipei medieșene, Vladislav Solopa. Sportivul în vârstă de 20 de ani a vorbit depsre pregătirea acestui prim joc din noua ediție de campionat:

„Am avut mai mult timp să ne pregătim, am pus mai mult accent pe tactică, iar fizic suntem bine pregătiți. Faptul că meciul cu Oradea s-a amânat ne-a ajutat, noi am început mai târziu pregătirea dar în ultima săptămâna am jucat din ce în ce mai bine.”

Jucătorul cu cetățenie română a vorbit și despre așteptările sale de la meciul cu BC Mureș:

„Mă aștept în primul rând să luptăm și să arătăm că putem juca un baschet bun. Important este să ne facem jocul nostru, ceea ce am pregătit și de ce nu poate vine și victoria.”

Vladislav Solopa a încheiat prin a spune că play-off-ul este principala țintă pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon:

„În primul rând, cum au zis toți colegii meci, ne dorim să jucăm în play-off. Ne dorim să jucăm un baschet bun și să creștem de la meci la meci.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!