Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladislav Solopa: "Meciul cu Oradea este foarte important pentru noi"

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.02.2014

Jucătorului Gazului Metan, Vladislav Solopa a vorbit pentru site-ul nostru despre meciul cu CSM Oradea cât și despre șansa oferită de antrenor, aceea de a evolua cât mai mult:

Meciul cu Oradea este foarte important pentru noi, poate cel mai important din acest sezon. Oradea este o echipă foarte bună. Îmi pare rău că avem probleme de lot, dar cred că avem toate șansele să câștigăm. Sunt mulțumit că antrenorul îmi oferă șansa de a ajuta echipa. Vreau să progresez și să cresc în joc cât mai repede. Antrenorii mă ajută să fac acest lucru. a declarat jucătorul

Etapa precedentă Solopa a stabilit un nou record stagional de eficiență pentru Liga Națională. Moldoveanul a avut un indice de 47 unități. Tot etapa precedentă, acesta a reușit primul său double-double în Liga Națională.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!