Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlahovic, cel mai bun marcator la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.02.2013

Aleksandar Vlahovic a fost cel mai bun marcator al partidei pe care CSU Asesoft Ploiești a câștigat-o, scor 91-77, asupra lui CSM Oradea, în etapa cu numărul 21 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Sportivul ex-iugoslav a avut 34 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 5/6 la aruncările de trei puncte, 3/6 la cele de două, respectiv 7/10 la linia de pedeapsă pentru un total de 28 puncte. El a adăugat 5 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții, având 6 posesii pierdute pentru un coeficient de 25 la eficiență.

Astfel, Vlahovic a realizat un record personal de coșuri marcate din afara semicercului în acest sezon competițional. El a fost la două puncte de propriul record stagional la capitolul puncte marcate.

În 19 partide jucate, Aleksandar are medii de 13.2 puncte, 5.5 pase decisive, 2.2 recuperări și 1.0 intercepții cu 2.2 posesii pierdute pentru un coeficient de 13.9 la eficiență în 30 minute pe partidă. El are 50% la aruncările de două puncte, 45% la trei puncte și 72% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!