Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: "Cred că am surpins echipa gazdă în debutul sfertului al treilea"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.04.2014

Vukadinovic

CS Concordia Chiajna a fost învinsă în deplasare de BCM U Piteşti cu scorul de 82-72, înre-un joc din ultima rundă a sezonului regulat al Ligii Naţionale de Baschet masculin.

În cadrul conferinţei de presă de la finalul jocului, Vlastimir Vukadinovic, antrenorul sârb al echipei ilfovene, şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus în acest ultim meci.

Vreau să îmi felicit băieţii pentru munca, pentru efortul depus în acest ultim meci de campionat. Din păcate, noi terminăm mai devreme sezonul, în timp ce Piteştiul continuă în play-off, iar pe această cale le urez succes. Cum spuneam şi înainte, anticipam un meci frumos. Pot spune că acest meci chiar a fost unul disputat. După ce am revenit de la pauză am avut o suită de 15 puncte, lucru care nu s-a mai întâmplat de mult timp. Am încercat de la meci la meci să fim cât mai uniţi. să existe o chimie cât mai bună, iar de acolo să nu ne afirmăm individual, ci ca un grup. Totuşi, astăzi pot să remarc meciul făcut de Ghiţă Balmuş. După părerea mea, acest jucător poate fi o soluţie pentru viitorul echipei naţionale. Cred că am făcut o treabă frumoasă şi sperăm să facem lucruri şi mai frumoase în sezonul următor.

În primul rând nu mă aşteptam să preluăm conducerea în acest meci. Cred că am surpins echipa gazdă, care a avut un blocaj în debutul sfertului al treilea. Am ieşit foarte motivaţi de la cabine şi dornici să jucăm foarte bine sfertul trei. În seara aceasta şi-a spus cuvântul şi pregătirea fizică şi poate şi faptul că nu avem decât un jucător străin. Piteştiul are şase strâini, care, aşa cum mă aşteptam, şi-au împărţit minutele. Jucătorii români au jucat mai puţin decât ei, dar personal mi-a plăcut să vâd că Orbeanu, Neguţ şi Corpodean au evoluat bine. La noi sunt jucători români care au strâns foarte multe minute, care au crescut în experienţă şi cred că treaba asta le va fi de folos în carieră.

Concordia a terminat sezonul pe poziţia a 13-a a clasamentului, cu doar 2 victorii din cele 26 de partide disputate.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!