Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: "Ne va fi foarte greu"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.04.2014

Vukadinovic

Vlastimir Vukadinovic, tehnicianianul echipei CS Concordia Chiajna, a vorbit pentru Total Baschet despre jocul din ultima etapă a sezonului regulat cu BCM U Piteşti.

Cum vedeţi ultimul meci al sezonului, cel de la Piteşti?

La noi nu a existat nici un fel de presiune în cursul sezonului, aşa că privim partida ca pe o nouă oportunitate de a ne arată într-o lumină cât mai pozitivă în faţa unui public iubitor de baschet. Se trage cortina peste un sezon regulat care a însemnat mult pentru toţi jucătorii noştri, care s-au bucurat de fiecare ocazie de a juca pe scena LNBM. Majoritatea echipelor care ne-au desconsiderat au avut surprize în partidele cu noi, fiind necesar să activeze minute bune cu străinii ca să se impună. În toate meciurile cu echipe mai bine cotate, adica în majoritatea meciurilor din acest an, intram cu dorinţa de a juca un baschet cât mai bun.

Ce aşteptări aveţi?

Să încercăm să repetăm evoluţiile din primele două sferturi ale meciului cu Oradea şi ultimile două sferturi ale celui cu Mediaşul. Le adunăm pe cele patru şi avem un meci bun. Piteştiul joacă foarte bine acasă, au pierdut doar trei meciuri în tot sezonul, deci o să ne fie foarte greu.

Ce impresie aveţi despre BCM U Piteşti?

Piteştiul este una dintre surprizele plăcute ale campionatului, reuşind să se claseze mai sus decât echipe galonate precum Clujul, Steaua sau Timişoara. Sunt liderii campionatului la recuperări şi dau totul meci de meci pentru echipă. Se pare că Hristu Şapera, Rade Pavlovic si Alex Ziguli au găsit reţeta succesului, ducând Piteştiul în play-off după o pauză de două sezoane. Le urez succes în continuare şi anticipez un meci frumos sâmbătă.

Jocul se va desfăşura sâmbătă, de la ora 18:00.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!