Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vukadovic despre accidentarea lui Ștefan: ”Un fault criminal!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
10.11.2013

Concordia Chiajna a câștigat primul său meci în Liga Națională, 75 - 71 cu Timba Timișoara, dar l-a pierdut pe Vasile Ștefan, accidentat în minutul 32 al întâlnirii.

Ștefan a fost dezechilibrat în aer de Kevin Bridgewaters, iar în încercarea de a-și proteja capul la contactul cu parchetul, și-a rupt mâna.

Vlastimir Vukadinovic, antrenorul Concordiei, consideră că nu astfel de gest nu își are locul pe terenul de baschet, accidentarea jucătorului transformând victoria într-una de care nu se poate bucura pe deplin.

Se pare că este o accidentare destul de gravă. Jucătorul mai micuț, Bridgewaters, l-a tras de mână în aer, Vasile s-a dezechilibrat și a căzut pe mâna stângă. Un astfel de fault nu-și are locul pe terenul de baschet. A fost un fault criminal. Nu știu dacă a făcut-o intenționat americanul, nu cred. Internaționalul nostru se află la spital și vom vedea ce repaos îi vor recomanda medicii. Vasile este un jucător important pentru noi și ne va fi greu fără el. Nici nu mă pot bucura pe deplin de victorie.
Până în momentul accidentării, Ștefan evoluase 28:27 minute și reușise 9 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.
Vasile Ștefan are cel mai bun sezon din cariera sa în Liga Națională, cu medii pe meci de 15.1 puncte, 5.4 recuperări, 2.4 pase decisive și 8.4 eficiență. El este al doilea marcator și al doilea recuperator al Chiajnei.
Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)
1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ipocrizie
    Imi pare foarte rau pt. Vasi si asteptam sa revina cat mai repede. Dar pentru Chiajna nu e nici o pierdere, pot juca cu un junior si asa nu retrogradeaza.

    cu 10 ani în urmă (10.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!