Stiri

Giordan „Watsciuc” sau „Watsonescu”?

România a reușit să învingă naționala Ciprului fără prea mari emoții, scor 89-63 și și-a continuat parcursul perfect în fereastra a treia a precalificărilor FIBA EuroBasket 2021.

O contribuție importantă la această victorie a avut și sportivul naturalizat Giordan Watson. Baschetbalistul care a ieșit campion cu CSM CSU Oradea a adunat 12 puncte și 6 pase decisive.

Organizatorii din Sala Olimpia s-au ținut și de glume cu Giordan Watson. Acesta apărea pe tabela de marcaj sub numele de „Watsciuc”. Întrebat pe instagram ce poreclă preferă, Giordan Watson ne-a răspuns într-un instastory că ar merge pe numele de „Watsonescu”.

giordan watsonescu

Giordan Watson a jucat în toate cele șase partide din aceste precalificări și a adunat medii de 14,4 puncte, 4,6 pase decisive și 2,1 recuperări. El are și procentaje de 34,9% de la 2 puncte, dar cu 45,9% de la 3 puncte și 87% de la libere.

România va juca miercuri, 21 august, în deplasare în Slovacia în ultimul meci din această fază a precalificărilor. Tricolorii au de apărat un avantaj de 17 puncte în meciul care se va juca la Bratislava, cu începere de la ora 19:00.

*foto: fiba.basketball / instagram

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate