Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

WOPA acuză arbitrajul din partida cu CSU Cuadripol

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.11.2012

Arbitrajul și condițiile în care a fost organizat meciul sunt principalele cauze pe care Alexandru Pteancu, președintele WOP Arad, l-ea găsit pentru eșecul din partida cu CSU Cuadripol Brașov. Meciul, restanță din etapa a III-a a L1M, seria I, s-a disputat vineri, 23 noiembrie, și a fost câștigat de Brașov cu 73 - 68.

Probleme au fost la organizarea meciului din sala Liceului de Informatică. Nouă ni s-au impus nişte lucruri importante pe care aici nu prea le-am găsit. Au fost greşeli de arbitraj în defavoarea noastră pe final, mai ales pe final, când aveam 3 puncte avans şi posesie. Am condus până pe final, băieţii au jucat bine. Trebuie să remarc întreaga echipă, cu un plus pentru Betea, C. Bondor, Bandula, Totoreanu sau Borozan, a spus Pteancu pentru site-ul sportarad.ro.

WOPA nu are nicio victorie în actualul sezon al L1M după ce sâmbătă a fost învinsă și de cealaltă echipă din Brașov, Phoenix Corona, scor 82 - 59. Arădenii ocupă ultimul loc în serie și mai are de disputat o restanță, cu CAS Magic Sibiu, meci din etapa a IV-a, reprogramat pentru 2 decembrie.

Foto: www.nyugatijelen.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    Da, poate...
    Da, poate se putea mai mult cel putin in al 2-lea meci daca Betea & co nu-si pierdeau noaptea la Times Brasov, un club in voga in Brasov. Da, poate se putea mai mult in primul meci daca nu pierdea 4 posesii consecutive in min 37, fara time-out. Da, poate se putea mai mult...

    cu 11 ani în urmă (24.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!