Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Wilhelm Brosser: „Atuurile noastre vor fi apărarea agresivă, jocul colectiv și nu în ultimul rând galeria noastră”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
03.01.2018

 

CSU Sibiu joacă mâine un nou meci pe teren propriu, în compania celor de la CSM CSU Oradea. Va fi al 5-lea la rând pentru jucătorii lui Dan Fleșeriu, care au reușit să încheie anul 2017 cu patru victorii la rând în Sala Transilvania. Înaintea partidei, Wilhelm Brosser, jucător transferat vara aceasta de la U-BT Cluj-Napoca, a vorbit pentru Total Baschet despre cariera sa, dar și despre confruntarea cu Oradea.  

”Un nou an, un nou început”. Ce așteptări ai de la acest an, în ceea ce privește cariera ta?

Anul acesta îmi doresc să realizez mult mai multe în cariera mea de jucător profesionist, îmi doresc să perfectionez ceea ce este nevoie la jocul meu individual, dar și colectiv și nu în ultimul rând îmi doresc să fiu sănătos, să mă fersec de accidentările, care m-ar ține departe de ceea ce iubesc!

Veniți după o victorie ușoară în ultimul meci din 2017 contra celor de la Dinamo, unde vi s-au acordat mai multe minute celor de U23. Crezi că v-a ajutat acest meci să vă integrați mai bine în jocul echipei?

Da, cu siguranță acest lucru ne-a ajutat să ne integrăm mai bine în jocul echipei și să câștigăm încredere în noi, dar și ca jucătorii mai mari și antrenorii să vadă că se pot baza pe noi.

Primul meci de anul acesta este contra celor de la CSM Oradea, care momentan se află pe locul 4 în clasament. Cum vezi meciul și care crezi că sunt atuurile voastre?

Meciul contra celor de la CSM Oradea va fi unul foarte greu și disputat, cum au fost toate meciurile jucate împortiva lor. Oradea, ca și noi, are aspirații la titlu așa că vor face tot ce le stă în putință să câștige contra noastră. Pentru ambele echipe este un meci important și decisiv. Atuurile noastre vor fi apărarea agresivă, jocul colectiv și nu în ultimul rând galeria noastră și spectatorii , care au un rol foarte important în victoriile noastre de acasă. Ei ne dau aripi!

Fanii CSU Sibiu sunt bine-cunoscuți pentru atmosfera pe care reușesc să o creeze la fiecare meci. Ai un mesaj pentru ei?

Într-adevăr, fanii CSU Sibiu crează o atmosfera de vis la fiecare meci, atât acasă, cât și în deplasare. După cum am menționat și mai sus, ei ne dau încredere și ne împing de la spate în momentele grele ale jocului și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru. Este o deosebită plăcere pentru mine să joc în fața lor și să fiu susținut de către ei. Îi așteptăm în număr cât mai mare la meciul contra celor de la Oradea, deoarece va fi un meci extrem de greu, iar ajutorul lor va face diferența!

CSM Oradea va întâlni CSU Sibiu în etapa a XIIa a Ligii Naționale de Baschet, joi de la ora 18:00. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport 4.

 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!