Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Wilhelm Brosser, meciul carierei în LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.11.2017

BC CSU Sibiu a obținut o victorie facilă în fața lui BC Timba Timișoara, scor 98-70. Victoria clară a formației sibiene s-a conturat în partea a doua, când echipa venită de pe Bega nu a mai reușit să țină ritmul, având la dispoziție și o bancă scurtă.

Surpriza plăcută din acest joc a fost Wilhelm Brosser. Venit de pe bancă, tânărul jucător a reușit să marcheze 15 puncte, lângă care a adăugat și 2 recuperări în 17.4 minute petrecute pe parchet.. „Wili” a marcat 3/5 aruncări de la 2 puncte și 3/4 de la 3 puncte. După această prestație, Brosser a înregistrat un indice al eficienței de 13 unități.

Wilhelm Brosser a arătat mult tupeu în meciul cu Timba. Pe lângă reușitele de la distanță, jucătorul român a încercat în două rânduri no-look pass-ul, însă de fiecare dată s-a încheiat cu turnover pentru echipa sa.

Venit în această vară la BC CSU Sibiu, Wilhelm Brosser a reușit în meciul cu Timba un career high în ceea ce privește punctele marcate într-un meci din LNBM. Pentru el este al doilea meci din actualul sezon când petrece peste 15 minute pe parchet. În victoria cu U BT Cluj-Napoca, Brosser a fost folosit peste 23 de minute, dar atunci a izbutit doar 4 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Wilhelm Borsser a debutat în sezonul 2014/2015 în LNBM, iar de atunci a bifat 22 de partide pe prima scenă a baschetului românesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!