Stiri

Will Clyburn de la CSKA Moscova, amenințat cu moartea pe rețelele de socializare după meciul cu Fenerhahce (Foto)

Eduard Popa

Eduard Popa
22.03.2019

will clyburn amenintare moartea

CSKA Moscova a reușit o victorie importantă în partida cu Fenerbahce Istanbul din etapa a 28-a a sezonului regulat, scor 70-68. Will Clyburn a pus decisiv umărul la victoria rușilor.

Americanul a înscris 16 puncte cu 8 recuperări și 6/11 din acțiune, fiind cel mai bun marcator și cel mai eficient baschetbalist al lui CSKA Moscova în această partidă. Ca „răsplată” pentru această prestație, soția lui Clyburn a primit un mesaj înfricoșător pe rețelele de socializare:

„Spune-i soțului tău că îl vom omorî în 3 zile. Și da, suntem în Rusia și deja îl urmărim pe soțul tău. Tu și familia sunteți în siguranță, nu te îngrijora, dar Clyburn nu mai are de trăit”, a sunat mesajul pe care nevasta lui Clyburn l-a primit pe instagram.

Baschetbalistul a făcut o captură și a postat mesajul pe twitter, cu comentariul „Fenerbache și Euroligă, ce veți face în legătură cu lucruri de acest gen?”

Într-un comunicat de presă publicat la scurt timp după postarea sportivului de la CSKA Moscova, cei de la Euroligă au condamnat vehement amenințarea primită de Clyburn și au anunțat că fanii care au făcut respectivele comentarii au primit interdicția de a mai merge la meciurile din Euroligă sau EuroCup.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!