Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

William Franklin va evolua în Polonia

Dan Oancia

Dan Oancia
30.06.2014

Fostul căpitan al celor de la CSM Oradea, americanul William Franklin, a optat pentru campionatul Poloniei după nu mai puțin de trei sezoane petrecute în tricoul bihorenilor, cu care a semnat la începutul sezonului 2011-12. Echipa pentru care va evolua începând cu sezonul ce va urma va fi Energa Czarni Slupsk.

Chiar dacă la primul său sezon pentru CSM Oradea acesta nu a putut să evolueze, ratându-l pe deplin din pricina unei accidentări la genunchi, William Franklin a reușit să totalizeze 94 de jocuri, dintre care 76 în Campionatul Național, 12 în Cupa României și 6 în EuroChallenge, bifând și două prezențe în All-Star Game, edițiile din 2013 și 2014.

În sezonul 2013-14, Franklin a jucat 35 de partide, având o medie de 27:38 de minute petrecute pe parchet, 9.4 puncte, 3.9 pase decisive, 3.9 recuperări, 1.3 intercepții și 1,5 posesii pierdute pe meci. Coeficientul său la capitolele pase decisive/posesii pierdute a fost de 3.26, iar procentajul aruncărilor de la două puncte a fost de 49%, 37% din spatele semicercului și 79% de la libere.

William Franklin a mai evoluat și în România pentru U Mobitelco, în Tunisia pentru ES Sahel, NY Phantoms din Germania sau Borac Nektar din Bosnia.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ?????
    Cum adica in Romania a evoluat pt U Mobitelco? Asta chiar e buna.
    Imi pare foarte rau ca pleaca Will de la noi, dar mai bine in Polonia decat in Romania sa il avem ca si adversar.

    cu 9 ani în urmă (30.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    bun
    sa vedem ce ne rezerva viitoul apropiat...

    cu 9 ani în urmă (30.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!