Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Willie Kemp îl urmează pe Antonis Constantinides la Sigal Prishtina

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.12.2015

Willie Kemp o părăsește pe BC Mureș Târgu Mureș pentru a semna în Kosovo. Fundașul american va evolua sub comanda lui Antonis Constantinides la noua sa formație, Sigal Prishtina.

Venit în vara lui 2015 la Târgu Mureș, Willie Kemp a strâns 10 partide în uniforma „tigrilor”, 8 în LNBM și 2 în Cupa României. Americanul nu a mai prins lotul echipei lui Audrius Prakuraitis de la sosirea la BC Mureș a lui Alhaji Mohammed, jucător venit în noiembrie chiar de la Sigal Prishtina.

În 8 partide jucate în Liga Națională de Baschet Masculin, Willie Kemp a avut medii statistice de 8.0 puncte, 4.8 pase decisive și 2.0 recuperări, iar în Cupa României a avut 13.0 puncte, 2.5 recuperări și 2.0 pase decisive.

În cariera sa, Willie Kemp, cel care va împlini 29 de ani  chiar în prima zi a anului 2016 a mai jucat la Dakota Wizards (NBA D-League), Etoile du Sahe (Tunisia), Astrum Levice (Cehia), Gaz Metan Mediaș, BK Ventspils (Letonia) și  Trefl Sopot (Polonia).

După plecarea lui Willie Kemp, BC Mureș rămâne cu 6 jucători străini în lot, iar Audrius Prakuraitis nu va mai trebui să lase la fiecare meci un jucător în afara lotului.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Pacat, imi pare rau pentru el. Eu am vazut mult mai mult potential in el, se pare antrenorul nu a reusit sa scoata mai mult din el. Sincer sunt un pic mirat ca Constantinides il duce cu el, dar poate acolo va reusi sa straluceasca. Mult success in continuare Willie!

    cu 8 ani în urmă (30.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!