Stiri

Willie Kemp va juca finala campionatului din Letonia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.05.2014

BK Ventspils, formație la care evoluează și fostul baschetbalist al grupării Gaz Metan Mediaș, Willie Kemp, va juca finala primei ligi din Letonia cu VEF Riga. Primul meci al finalei se va juca miercuri, 7 mai. 

Ventspils și-a asigurat prezența în ultimul act al campionatului după ce a trecut de Jekabpils cu 3-2 la general. Meciul decisiv a fost câștigat de Ventspils cy 77-67, într-o partidă în care Kemp a fost titular și a jucat 16 minute. În tot acest timp, baschetbalistul american și-a trecut în cont 5 puncte, o recuperare, o pasă decisivă, o intercepție, 2 mingi pierdute și 5 la eficiență. De cealaltă parte, VEF Riga a trecut în semifinale de Jurmala cu 3-0 la general. 

BK Ventspils și VEF Riga s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat din Letonia, timp în care cele două combatante și-au împărțit victoriile, ambele câștigând în deplasare, Ventspils cu 86-79, respectiv VEF Riga cu 62-61.

Willie Kemp are până în prezent 10 meciuri jucate în echipamentul formației letone, având medii de 8.0 puncte, 3.1 pase decisive, 2.6 recuperări, 1.2 mingi pierdute și 9.2 la eficiență, totul în 21.0 minute jucate. 

*Foto: bkventspils.lv

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!