Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Yurii Fraseniuk, cel mai bun marcator al lui BCM U în meciul cu Timişoara

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.11.2014

Fraseniuk

În meciul de deschidere al rundei cu numărul 7, BCM U Piteşti a trecut în propriul fief de BC Timişoara cu scorul de 74-70. În urma celei de-a şasea victorii a sezonului, argeşenii au trecut pe primul loc al Ligii Naţionale. La meciul de vineri, cel mai bun marcator al echipei lui Hristu Şapera a fost Yurii Fraseniuk.

În 24:37 minute petrecute pe parchetul de joc, Fraseniuk a avut 4/9 la aruncările de două puncte, 2/4 la cele de la distanţă, respectiv 3/3 la linia de pedeapsă, astfel totalizând 17 puncte. Baschetbalistul ce deţine paşaport românesc a mai contribuit cu 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie şi cu o posesie pierdută. Astfel, indicele eficienţei a ajuns la 16.

Fraseniuk a fost liderul echipei atât la puncte cât şi la capitolul recuperărilor ofensive.

În cele 7 meciuri disputate în această ediţie de campionat, Fraseniuk a înregistrat medii de 10.4 puncte, 5 recuperări, 0.7 pase decisive, 0.6 intercepţii şi 1.4 posesii pierdute, pentru 11.7 la eficienţă. El are procentaje de 63.9% la două puncte, 43.8% la trei puncte, respectiv 66.7% la linia de libere. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!