Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Yurii Fraseniuk va rata (și) meciul cu CSM CSU Oradea

Paul Olar

Paul Olar
04.03.2016

La fel ca în duelul cu CSU Atlassib Sibiu, formația BC Mureș Târgu Mureș nu va putea conta pe unul dintre cei mai importanți jucători români. Este vorba de Yurii Fraseniuk, cel care se confruntă cu probleme medicale.

Mai exact, portalul bcmuresfans.ro notează faptul că sportivul originar din Moldova a suferit o accidentare la genunchi în meciul pierdut cu Steaua, scor 83-66. De atunci și până în prezent, Fraseniuk a urmat un proces de recuperare, iar începând cu săptămâna viitoare va reveni la antrenamente.

De asemenea, site-ul amintit oferă și informații referitoare la situația lui Ivan Ivanovic. Ex-iugoslavul efectuează exerciții de recuperare la o cunoscută clinică din Târgu Mureș, iar în curând se va putea deplasa normal.

Meciul dintre BC Mureș și CSM CSU Oradea are loc în această seară.

*Foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!