Stiri Vulturi

Zare Markovski, demis de Trabzonspor Basketball

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
17.12.2017

zare markovski trabzonspor

Selecționerul României Zare Markovski s-a despărțit de Trabzonspor, după o nouă înfrângere în prima ligă din Turcia. Trabzonspor Basketball se află în acest moment pe locul 12 în campionat, cu trei victorii şi opt înfrângeri.

În FIBA Europe Cup echipa lui Markovski a fost eliminată în primul tur preliminar de către Szolnok Olaj KK.

Ultima înfrângere pentru Trabzonspor a venit după un thriller cu echipa lui Vlad Moldoveanu, Demir Insaat, pierdut după două reprize de overtime, scor 113-105.

În 30 de ani de carieră, antrenorul macedonean a mai antrenat KK Rabotnički, Dinamo Sassari, Pallacanestro Reggiana, Orka Tikveš, Darüşşafaka S.K., Lugano Tigers, Felice Scandone, Virtus Bologna, Olimpia Milano, Limoges CSP, Biancoblù Basket Bologna, Victoria Libertas Pesaro, Umană Reyer Venezia și Juvecaserta Basket.

Markovski a obținut trei titluri de campion al Elveției, două cupe naționale ale Elveției, precum și o finală de campionat a Italiei. Acesta a preluat echipa națională după Eurobasket 2017 și a obținut o înfrângere și o victorie în prima dublă din calificările World Cup 2019.

*foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!