Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic: "Pitești este o echipă bună, dar avem șanse să învingem"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.10.2013

Zarko Comagic, extrema echipei CSM Oradea, a prefațat partida cu BCM U Pitești, din prologul etapei a 6-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

"Ne așteaptă un meci greu. Pitești este o echipă bună, bine echilibrată pe posturi. Cred că sunt genul de echipă care va urca în formă sportivă și valoare pe parcursul sezonului. Nu ne va fi ușor acolo, dar cred în echipa noastră și consider că avem șanse bune să învingem."

Comagic a vorbit despre starea sa fizică după accidentarea la gleznă suferită în presezon și care a recidivat imediat după startul oficial al sezonului competițional:

"Am avut o problemă la gleznă care m-a cam scos din ritm. Este în urma mea acest episod și în prezent mă simt bine. Sunt convins că voi urca în formă sportivă în măsura în care sezonul avansează. Meciul cu Mediaș a fost important pentru noi, având în vedere că începe seria cu câte două jocuri pe săptămână, așa că este o victorie importantă și mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!