Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic va lipsi de pe parchet cel puțin 3 săptămâni

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.05.2014

În urma accidentării destul de grave suferite de jucătorul formației CSM Oradea, Zarko Comagic, în primul meci al semifinalei cu BC Mureș, sportivul va fi nevoit să poarte o atelă ghipsată timp de 3 săptămâni, conform site-ului oficial al bihorenilor. 

Baschetbalistul sârb s-a accidentat la cotul mâinii stângi, după ce a căzut pe mâna de aruncare la o fază în care a marcat 2 puncte împotriva mureșenilor. Astfel, imediat după terminarea meciului, Comagic a fost transportat la spital pentru a i se face analize. În urma rezultatelor, medicii au decis ca sportivul să poarte acea atelă ghipsată.

Exact 5 minute și 24 de secunde a apucat să evolueze Zarko în primul episod din semifinale cu BC Mureș, timp în care a reușit 2 puncte, o minge recuperată și una pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 2 unități. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!