Stiri

Zeljko Obradovic, pe cale să își prelungească contractul cu Fenerbahce

Paul Olar

Paul Olar
22.05.2015

Performanțele izbutite de Zeljko Obradovic la Fenerbahce Istanbul nu au trecut neobservate. Prin urmare, oficialii turci i-au propus tehnicianului un nou contract, valabil pe sezoanele 2015/2016, respectiv 2016/2017.

Mai mult, potrivit presei din Istanbul, specialistul sârb a dat curs ofertei, Fener urmând să anunțe curând înțelegerea. Obradovic a sosit pe malul Bosforului în 2013 și a pus umărul la calificarea formației în Final Four-ul Euroligii, disputat săptămâna trecută.

Originar din Cacak, Obradovic reprezintă unul dintre numele sonore ale baschetului european. Acesta și-a început cariera de antrenor în anul 1991, alături de Partizan Belgrad.

Ulterior, ex-iugoslavul a mai trecut pe la Joventut Badalona, Real Madrid, Benetton Treviso, respectiv Panathinaikos.

El are în palmares 8 trofee ale Euroligii.


*Foto: astroshop.rs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!