Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zeljko Sakic, la cea mai ștearsă prestație în echipamentul celor de la U-BT

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.12.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a pierdut cel de-al doilea meci din această ediție de campionat chiar în reeditarea finalei de anul trecut cu CSM Steaua EximBank, fiind învinsă sâmbătă seara la București, scor final 75-89. Unul dintre motivele înfrângerii pentru clujeni poate fi cu siguranță meciul slab făcut de Zeljko Sakic, unul dintre jucătorii pe care Silvășan s-a bazat cel mai mult în acest sezon. 

Cu evoluții foarte bune, constante, și mult profesionalism arătat pe parchet, croatul Clujului a arătat aseară o altă față în derby-ul cu vicecampioana Steaua. În cele 25 de minute jucate aseară, Zeljko a terminat cu 7 puncte marcate, 7 recuperări, 2 pase decisive, 1 intercepție și nu mai puțin de 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de doar 4 unități, cel mai slab al sportivului de când a sosit la formația din Cluj-Napoca. Din punct de vedere al procentajelor, Sakic a terminat confruntarea cu procentaje de 33% (2/6) din interiorul semicercului, 0% (0/4) de la mare distanță și 75% (3/4) de la linia de libere. 

Până în prezent, elevul lui Mihai Silvășan a evoluat în toate cele 8 meciuri ale echipei în campionat, reușind să acumuleze medii de 13.9 puncte, 6.9 recuperări, 2.4 pase decisive și 17.3 la eficiență, totul în 25:11 petrecute în medie pe parchet. 

*Foto: Sabin Malisevschi @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!