Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zeno continuă la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.08.2017

Unul dintre oamenii de bază a formației CSM CSU Oradea în ultimele două sezoane, americanul Martin Zeno, și-a prelungit înțelegerea cu trupa roș-albastră și în privința sezonului competițional 2017-2018, după cum se anunță pe site-ul oficial al bihorenilor. 

Campion cu Oradea în 2016 și medaliat cu bronz în 2017, sportivul în vârstă de 31 de ani a ales să continue alături de echipa pregătită de Cristian Achim în încercarea de a cuceri o nouă medalie pe plan intern, respectiv un parcurs cât mai lung în Europa. În ediția precedentă de campionat, Zeno a bifat 33 de meciuri în echipamentul roș-albastru, având medii de 14.9 puncte, 3.6 recuperări, 3.8 pase decisive, 1.2 intercepții, 2.3 mingi pierdute și 13.7 la eficiență, totul în 29:56 de minute petrecute în medie pe suprafața de joc. De asemenea, americanul a avut prestații solide și în Basketball Champions League, dar și în Cupa României sau FIBA Europe Cup. 

Martin Zeno a ajuns în campionatul României în luna februarie a anului 2016, ajungând la Oradea după o experiență în Finlanda la Bisons Loimaa. Totodată, de-a lungul carierei sale, pe lângă România și S.U.A., Zeno a mai trecut prin țări precum Filipine, Cipru, Finlanda și Franța. 

*Foto: Mircea Roșca @sportpictures.eu

9 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    vrem spectacol, vrem si rezultate
    Continua Zeno la noi asa ca pastram si "schema secreta": "...ultimul atac dati mingea la Zeno si el o baga singur!". Asta e un lucru bun pentru ca publicul vrea suspans si spectacol. Daca cumva mai este inca unul "mingicar" in noul lot, atunci avem noroc si distractia e acoperita mai bine! Hai Oradea, hai sa mai incercam un Campionat!

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Good,
    Cine va fi al treilea american?! "liga adriatica vs americanii" la un 3x3 ;)

    A venit pe bani mai putini anul acesta?! Doar pentru un parcurs mai lung in Europa nu semna, pana nu a fost asigurat ca mai vine inca un coechipier de peste ocean. Asa banuiesc.

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Hai sa nu mai carcotim neaparat, e o veste excelenta. Barnette probabil nu mai doreste in Romania, iar in angrenajul asta nu intra nicicum. Potenta generala a echipei va depinde mult de americanul adus pe pozitiile 4-5, care ma astept sa fie puternic, versatil, si cu aruncare de 3. Vom avea jucatori care arunca bine de 3 pe toate pozitiile, dar acest ultim strain trebuie sa fie de mare calitate, asa, am avea echipa de titlu. Excelenta campanie pana acum.

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Ilie Andrei :

    Si totusi...
    ...de unde si pana unde atata siguranta ca ultimul strain va fi american?!

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Hai lasa, ca vedem, dati minusuri pana va pica mainile.

      cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Ilie Andrei :

    adrian.or
    Eu nu am dat niciun minus. Ok, abia astept sa vad americanul care va veni la noi. :))

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Nu ma refeream la tine. Atata timp cat semneaza, il vedem, daca nu semneaza, poate aducem Ungur sau Tanzanian. Abia il astept si eu.

      cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Ilie Andrei :

    :))
    Astia care va plictisiti la ora asta si aruncati cu minusuri in prostie, poate reusiti cumva sa va dati minus si la viata trista pe care o aveti. Oricum faceti umbra pamantului degeaba. :D

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      Umbra
      Lasa ca nu e chiar asa degeaba; Umbra in zilele astea e mai mult decat binevenita :))

      cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!