Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zigeranovic și Burlacu au orchestrat accederea Asesoftului într-o nouă finală

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.05.2015

CSU Asesoft Ploiești s-a calificat în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin după partidă de infarct în fața Energiei Târgu-Jiu. În meciul 4, campioana en-titre a avut și 15 puncte avantaj la un moment dat însă a avut nevoie de un coș în ultima fracțiune de secundă pentru a închide seria. CSU Asesoft Ploiești a câștigat meciul 4 în fața Energiei Târgu-Jiu cu scorul de 88-86.

Ivan Zigeranovic a fost cel mai bun jucător al partidei. Sârbul a marcat coșul care a decis partida cu mai puțin de o secundă rămasă din meci. În 30 de minute jucate, pivotul a terminat cu 17 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, un capac și 2 mingi pierdute. Zigeranovic a marcat 7/10 de la 2 puncte și 3/3 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 24 de unități.

Cătălin Burlacu a făcut cel mai bun meci al sezonului atunci când echipa avea mai mare nevoie de el. Veteranul în vârstă de 37 de ani a totalizat 18 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive în aproape 37 de minute jucate. Punctele extremei de forță au venit în urma a 2/5 de la 2 puncte, 3/6 de la 3 puncte și 5/6 de la linia de libere. După această performanță, Cătălin Burlacu a acumulat un index al eficienței de 21 de unități.

Pentru CSU Asesoft Ploiești au mai strălucit în meciul 4 cu Energia, Jonte Flowers și Marius Runkauskas. Americanul a terminat cu 19 puncte și 6 recuperări în timp ce lituanianul a contribuit cu 16 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!