Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: „Știu ce înseamnă baschetul la Craiova pentru că joc de atâta timp în România

Ionuț Greere

Ionuț Greere
28.07.2015

Fostul căpitan al celor de la BC Timișoara, Zlatko Jovanovic, a fost prezentat astăzi la Craiova, în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat Cătălin Burlacu și cei doi antrenori ai formației craiovene, Oliver Popovic, alături de secundul său, Vladimir Vuksanovic.

„Mă bucur că sunt la Craiova, știu ce înseamnă baschetul la Craiova pentru că joc de atâta timp în România. Am vorbit vorbit cu antrenorii, cu „Cătă” (Cătălin Burlacu) și au spus cu toții <<tu trebuie să vii aici>>. După cum a spus și antrenorul nostru este o echipă cu tradiție în România și cu un public minunat. Vreau să pun și eu umărul și să îi fac fericiți. Sper să începem bine, să avem rezultate pentru că de asta suntem aici. Este o echipă nouă și trebuie să dăm timp proiectului. Aștept cu nerăbdare să ne reunim, să îmi cunosc noii colegi, să trecem la treabă.”

SCM Universitatea Craiova se va reuni pe data de 10 august.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Eminenta cenusie
    Lipseste din pozele luate de la conferinta de presa eminenta cenusie a acestui inceput de sezon. Oare de ce ?

    cu 8 ani în urmă (29.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!