Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: “Revenirea lui Țenter va produce o schimbare, dar nu cred că ne pot surprinde”

Marius Petri

Marius Petri
20.11.2014

BC Timișoara și U BT Cluj se întâlnesc mâine, 21 noiembrie, începând cu ora 18:00, pe parchetul sălii “Constantin Jude” într-una dintre cele mai interesante dueluri din etapa a VIII-a din Liga Națională de Baschet Masculin. După ce s-au calificat în sferturile Cupei în detrimentul clujenilor, timișorenii vor încerca să repete succesul din începutul sezonului și să înregistreze a patra victorie din stagiunea curentă.

Căpitanul alb-violeților, Zlatko Jovanovic, a oferit un interviu cititorilor TotalBaschet, prefațând întâlnirea ce va fi putea fi văzută în direct pe DigiSport2:

Cum vezi partida cu U Banca Transilvania?

Va fi un meci diferit față de cel din Cupă, e o partidă foarte importantă în economia campionatului. L-au adus pe Millage, Țenter e și el acolo, așa că va fi o nouă dispută foarte grea. Cel mai important lucru în ceea ce-i privește este faptul că au 10 jucători, toți buni și experimentați, astfel încât au o rotație bună.

Ce părere ai despre venirea lui Marcel Țenter pe banca ardelenilor?

Țenter e un antrenor bun, Pintea de asemenea, și din câte am înțeles lucrează împreună acum. Odată cu revenirea lui Marcel cu siguranță se va schimba ceva la echipă și va apărea o reacție pe teren, e un lucru normal, dar asta nu este important. Pentru noi e prioritar să ne gândim la jocul nostru, la cum vom juca în partida cu ei.

Ați jucat două meciuri contra lor în acest sezon, crezi că vă pot surprinde cu ceva?

Am jucat două meciuri, poate vor schimba unele lucruri, dar până la urmă jucăm baschet, totul este pe teren. Nu cred că ne pot surprinde cu ceva special, dar cu siguranță vor da totul pentru a câștiga această partidă, la fel ca și noi.

Crezi că aveți un avantaj moral înaintea acestei partide?

Poate că faptul că ne-am calificat după dubla manșă din Cupă și că jucăm acasă ne oferă un avantaj, dar cu toate acestea, eu aș spune că șansele sunt 50-50.

Aveți un bilanț negativ în acest sezon (3-4), ce crezi că trebuie faceți pentru a îmbunătăți situația?

Putem doar să încercăm să câștigăm mai multe meciuri atât acasă, cât și în deplasare, să ne revenim în totalitate după înfrângerea de la Mediaș și să continuăm să luptăm. A trecut 30% din acest campionat, așa că există orice posibilitate în continuare, mai avem multe meciuri de disputat. 

*foto: facebook.com/BaschetClubTimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!