Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic, cel mai bun marcator în victoria BCT-ului cu BCM U Pitești

Dan Oancia

Dan Oancia
22.02.2015

BC Timișoara a rămas neînfrântă pe teren propriu în partidele disputate în 2015. Alb-violeții au trecut ieri, în etapa a XX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin de BCM U Pitești, după un final cu emoții, în care gruparea din Trivale s-a apropiat periculos, scor final 88-79.

Zlatko Jovanovic a fost cel mai bun marcator al partidei. Coordonatorul de joc al „leilor” a terminat meciul cu 29 de puncte, două recuperări și trei pase decisive, contabilizând peste 38 de minute pe parchet. Acesta a avut un procentaj de 38% la aruncările din interiorul semicercului (3/8), în timp ce de la trei puncte a avut 50% (5/10).

Vladimir Tica l-a urmat pe lista celor mai buni marcatori cu 14 puncte, cinci recuperări și o pasă decisivă, în timp ce Bogdan Popescu și Milos Pesic au avut câte 11 puncte, ultimul fiind aproape de „double-double” cu cele 9 recuperări și trei pase decisive.

Radenko Pilcevic a contabilizat 10 puncte, Manigat – 8, în vreme ce Dalibor Pesic a completat lista marcatorilor cu 5 puncte.

BC Timișoara va juca în etapa viitoare „afară” la U BT Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!